Vidensbase - JuraKom i gang


Jura

Det er nemt at fremsøge dokumenter og information på Karnov Online. I disse videoer får du de vigtigste tips, når du skal i gang med at bruge platformen.

 

Kort introduktion

 

Længere introduktion

 

TimeTravel

 

Du får desuden et rigtig godt kendskab til brugerfladen ved også at læse mere om de enkelte funktioner, f.eks.:

Live undervisning

Giv dig selv eller din organsiation et løft i effektivtitet og sikkerhed med undervisning i Karnov Onlines funktioner og indstillinger.


Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Det beklager vi. Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig personligt.