Skat & Regnskab

I 2017 fik Karnov Skat & Regnskab en ny praktisk brugerflade. Dens tematiske opbygning gør det endnu mere enkelt for revisorer, skattespecialister og andre praktikere at fremsøge relevant information.

Nu skal simpelthen blot søge efter den problemstilling eller opgavetype, du sidder med.

I videoen får du de første nyttige råd til at arbejde effektivt med platformen, som er opdelt i:

• Skat
  • Moms & Afgifter
  • Regnskab og Revision

Introduktion

TimeTravel