Vidensbase - Videoer


Karnov SkatteGuiden

Få en kort introduktion til Karnov SkatteGuiden:

HubSpot Video

 

Se også en gennemgang af modulet Virksomhedsomdannelse:

 

Du kan også blive introduceret for Virksomhedsordningen:

 

Og hvis du gerne vil høre Ole Aagesen fra Revitax og Henning Lassen fra SKAT gennemgå en case for virksomhedsomdannelse ved brug af Karnov SkatteGuiden, kan du her følge et webinar, som blev optaget for nogle år siden med de to eksperter:

 

Live undervisning

Giv dig selv eller din organsiation et løft i effektivtitet og sikkerhed med undervisning i Karnov Onlines funktioner og indstillinger.


Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Det beklager vi. Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig personligt.