Det er for mig  i en meget lille forretning  - et utrolig godt produkt. Jeg har allerede haft den første materiale samling med i retten.

Jens Klokhøj ved Advokat Klokhøj i Holbæk

Effektivt, nemt og af højeste kvalitet

Karnovs Materialesamling samler dit forberedelsesarbejde for en sag i ét samlet dokument klar til download. Det færdige dokument er klar til indgivelse til domstolene og kan desuden gemmes som reference til senere brug.Sammensæt nemt din materialesamling

Karnovs Materialesamling sørger automatisk for at tildele de korrekte sidetal og opdatere indholdsfortegnelsen, hver gang du vælger at ændre rækkefølge på dine dokumenter i samlingen.


Tilføj let dokumenter til en sag

Fra Karnov Online tilføjer du nemt dokumenter til din materialesamling. Du kan også uploade dokumenter fra andre kilder, så alt er samlet ét sted. Undervejs sorteres og navngives dokumenterne, så de ensrettes.


Indsæt indstregninger i dokumenter

I Karnovs Materialesamling kan du tilføje korrekte indstregninger i alle dokumenter. Stregerne kan tegnes præcis, hvor det passer dig - og kan nemt justeres efterfølgende.


Deling af dokumenter

Er I flere Karnov-brugere i samme firma med adgang til materialesamlingerne, har I adgang til et fælles dashboard, hvor materialerne kan gemmes. Det gør det let at samarbejde om sager og fx lade en kollega indsamle dokumenter og en anden stå for at gennemgå og færdiggøre materialesamlingen.

Video