Fortællingen bag Fremtidens Karnov Online

Fremtidens Karnov Online ser sin begyndelse i Sverige, hvor Karnovs søsterselskab på baggrund af en dybdegående undersøgelse udvikler en højteknologisk juridisk research-platform.

De mange nye muligheder og brugerdesignet fra den svenske løsning bliver gennem brugertests og -undersøgelser valideret af danske brugere, så vi nu står klar med et forbedret Karnov Online, der samtidig er fremtidssikret for øget effektivisering af juridisk research.

Læs mere, og se interviews

"Fremtidens Karnov Online giver endnu bedre overblik og sammenhæng mellem den grundlæggende retsinformation, det forfattede indhold og det indhold, brugerne selv har skabt i Karnov Online..."

Karnov Group's Head of Content Strategy, Anne Nørvang, fremhæver i dette interview, de vigtigste forbedringer ved præsentationen af indholdet på Fremtidens Karnov Online. Se med her:


Sagt af testbruger


De største forbedringer er udskriftsfunktionen og indholdfortegnelserne, og at du, når du har en dom, har et højrepanel med henvisninger til de relevante paragraffer. Hvad står der i bestemmelsen mv.

Karen Kaufmann, Partner, Advokat (H), Husen Advokater

"Vores produkt er i konstant udvikling, og vi har vurderet, at det er tid til at lave en større opgradering..." 

Karnovs CEO, Niels Munk Hansen, fortæller i interview, hvorfor og hvordan Fremtidens Karnov Online er blevet til. Se med her:


Sagt af testbruger


I er meget tæt på det, jeg drømmer om. Jeg synes, det er rigtig godt. Jeg er kommet i himlen; det er genialt. Jeg kan ikke bede om mere...

Partner i stort advokatfirma

"...effektivitet driver Fremtidens Karnov Online: At finde det relevante og komplette - og gøre det hurtigt..."

Karnov Group's CTO, Jesper Kingo, løfter i dette interview sløret for noget af det nye på Fremtidens Karnov Online og fortæller, hvorfor og hvordan forbedringerne er gået fra at være ønsker i brugerundersøgelser, gennem udvikling til det, vi nu gerne vil præsentere for brugere. Se med her:


Det er dejligt, at I altid lytter til brugernes forslag til forbedringer. Den nye version af Karnov Online lader til at være super god.

Jurist ansat i større erhvervsvirksomhed