Udfyld formen og gennemfør dit køb af Karnov Online Jura

Sådan gør du: 

  1. Udfyld felterne i formen med dine data
  2. Vælg den Onlinepakke, som passer bedst til dit behov*
  3. Sæt kryds ud for eventuelle tilvalgsprodukter**

Se, hvad pakkerne indeholder

 

*Du skal som minimum vælge en Mini-pakke for at få adgang til Tilvalgsprodukterne. Klik på 'Se, hvad pakkerne indeholder', da visse tilvalgsprodukter indgår i Total-pakken, så det måske bedre kan betale sig at købe den store pakke fremfor en mindre og dertil tilvalgsprodukter.

** Alle priser er for et årsabonnement på henholdsvis pakker og tilvalgsprodukter. Sammenlæg rabatpriser for din valgte pakke og tilvalgsprodukter, og find prisen for dit første år med adgang til Karnov Online. OBS! Tilbuddet gælder udelukkende for nye brugere og nye virksomheder, der ikke allerede har en aftale med Karnov Group for andre brugere. Nye brugere må heller ikke have haft adgang til Karnov Online inden for det seneste år. Rabatten gælder kun din første årsfaktura, og købet gælder for et fortløbende årsabonnement.

***Ved at følge nedenstående link kan du få mere information om tilvalgsmulighederne:

TFA, TfL, TBB, TfK, MAD, FED, Fuldmægtigen, HR guiden, Erhvervsjura, Offentlig Udbud, Selskabsloven med kom., Konkursloven med kom., FIL med kom., ABF, Miljølove, Vandprishåndbogen, Vejlove, Social og sundhed, Moms- og Skattepakken (m/u udland)
Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe dig videre på telefon 33 74 07 00 i hverdage kl. 8.30-16.30