Artikel


23. februar 2021 - Nyhed

Hvad er Fremtidens Karnov Online?


Det er stort; selvom det virker småt – set udefra.


Fremtidens Karnov Online er navnet på opgraderingen af Karnov Online - en opdatering af det daglige juridiske overblik for over 20.000 danske brugere.

Flere års planlægning og målrettet arbejde krydser i dag den linje, hvor testperioden slutter og Karnovs jura-brugere inviteres til Fremtidens Karnov Online.

 

Fremtidens Karnov Online begynder sin rejse i Sverige

Efter Karnov Groups opkøb af den svenske konkurrent Norstedts Juridik udvikles på baggrund af en dybdegående undersøgelse en højteknologisk juridisk research-platform, som i 2019 bliver lanceret i Sverige.

Herefter starter planlægningen af en opgradering af den danske platform, Karnov Online.

De nye muligheder og brugerdesignet fra den svenske løsning gennemgår et væld af brugertests og -undersøgelser, i tæt samarbejde med danske brugere. Og nu to år senere står Fremtidens Karnov Online klar, som samtidig er fremtidssikret for øget effektivisering af juridisk research.

 

Samme unikke indhold på opgraderet platform

På Fremtidens Karnov Online finder brugere det samme indhold, som man har været vant til at have adgang til:

  • Karnovs noter skrevet af 297 specialister
  • Relevante historiske domme fra over 100 år
  • Love, litteratur og administrative forskrifter

Alt samlet ét sted.

 

 

 

Hvad er så nyt?

Som bruger vil man opleve nemmere navigation på siden – og det vil generelt være lettere og hurtigere at printe og søge på platformen. Men de allerstørste forandringer – dem i maskinrummet bag platformen – er skjult for øjet: Det er her, fremtidssikringen kommer ind. Her er der gjort klar til fremtidige teknologier, som har ét formål: At gøre hverdagen lettere for Karnovs brugere, sikre større værdi, effektivitet og tryghed i det daglige arbejde, og naturligvis med samme høje kvalitet, som Karnov altid har stået for.

Fremtidens Karnov Online giver endnu bedre overblik og sammenhæng mellem den grundlæggende juridiske information, det forfattede indhold og det indhold, brugerne selv har skabt i Karnov Online

Karnov Groups Head of Content Strategy, Anne Nørvang, fremhæver i dette interview de vigtigste forbedringer ved præsentationen af indholdet på Fremtidens Karnov Online.


Hos Karnov har vi glædet os i flere år til denne dag. Det er stort; selvom det virker småt – set udefra.


Nysgerrig på mere? 

Lær mere om opdateringen, få tips og tricks som bruger og se interview med Niels Munk Hansen om Fremtidens Karnov Online.

Lær mere

For mere information kontakt:

 

Gitte Trier

PR & Brand Communications Manager
Karnov Group

gitte.trier@karnovgroup.com