Nyhed


11. juni 2021 - Pressemeddelelse

Professor ved CBS og formand for Skatterådet, Jane Bolander, vinder Karnovs Skattepris 2021


Overrækkelsen af årets skattepris fandt sted den 10. juni ved et stort arrangement på Den Schweiziske Ambassade, hvor nogle af landets fremmeste skatteeksperter var samlet til prisoverrækkelse og faglig sparring på tværs af branchen.


I går modtog Jane Bolander den prestigefyldte pris - Karnovs Skattepris

Det betyder rigtig meget for mig at modtage Karnovs Skattepris. Det er den højeste anerkendelse, man kan modtage, da det er kollegaer i branchen, som indstiller, og skattekollegaer, som beslutter, at man er værdig til at modtage prisen. Det betyder jo, at der er nogen, som værdsætter det, som man laver, og at man yder en ekstra indsats”, siger Jane Bolander.

 

skattepris2

 

Jane Bolander blev i 2011 professor i skatteret på CBS med ansvaret for udvikling af en række fag og uddannelser. Som studieleder for uddannelsen Master i Skat har Jane spillet en rolle for den succes, som uddannelsen igennem de seneste år har oplevet. Jane Bolander sidder desuden i redaktionen på det skatteretlige fagtidsskrift SR-Skat og er medlem af forretningsudvalget for Dansk Skattevidenskabelig Forening, medlem af Nordisk Skattevidenskabelig Forening og International Fiscal Association. Den 1. januar 2020 blev Jane Bolander udnævnt til formand for Skatterådet.

Komitéens begrundelse

Jane Bolander har igennem en længere årrække været en væsentlig og meget aktiv person i de danske skatteretlige universitetsmiljøer, hvor hun blandt andet har stået bag udviklingen og udbredelsen af CBS’ Master i Skat, således at uddannelsen i dag fremstår som et yderst anerkendt og populært videreuddannelsestilbud på højt fagligt niveau.
Jane står også bag CBS’ meget populære Tax Talk-arrangementer, der hvert år tiltrækker mere end 200 deltagere. Det er ildsjæle som Jane, der inspirerer bredt i branchen og sikrer, at vi hele tiden bevæger os og udvikler os sammen.


I 2019 modtog Jane det prestigefyldte Fulbright-legat, der finansierede et forskningsophold ved Columbia University i New York i det akademiske år 2019/2020.


Janes pædagogiske evner er uomtvistelige, og de bliver brugt til at højne niveauet inden for skatteret effektivt. Jane er en vellidt kollega på tværs af det skatteretlige miljø, der er kendt for sin professionelle tilgang og sit smittende gode humør.


Karnovs Skattepris uddeles oftest til en person, som har udrettet en specifik bedrift med stor betydning for vores branche og dermed opnår anerkendelse. I Janes tilfælde er det ikke kun én bedrift, men de mange bedrifter Jane står bag, som vi i Skattekomitéen vælger at bedømme samlet.

Jane Bolander modtager dermed Karnovs Skattepris 2021 for sin store indsats inden for dansk skatteret gennem flere år.

Det er i år 23. gang, at prisen uddeles. Siden 2014 har Karnov Group stået bag prisen, som uddeles i tæt samarbejde med Skattepriskomitéen bestående af:

  • Højesteretsdommer Lars Apostoli, Højesteret
  • Professor, dr.jur. Jan Pedersen, Aarhus Universitet
  • Partner, advokat Steffen Sværke, Kammeradvokaten
  • Partner, advokat Claus Holberg, DLA Piper
  • Vice President, Global Strategic Tax & Customs, Christer Tønder Bell, LEGO
  • Direktør Winnie Jensen, Skatteankestyrelsen
  • Partner og statsautoriseret revisor Flemming N. Mortensen, KPMG Acor Tax
  • Partner, advokat Christian Bachmann, Bachmann/Partners Advokatfirma

Karnov ønsker Jane Bolander tillykke med prisen.

For mere information - kontakt:

Gitte Trier, PR & Brand Communications Manager
Email: gitte.trier@karnovgroup.com


Karnov Group

Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Legal Cross Border, Forlaget Andersen og LEXNordics leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere. Nettoomsætning var i 2019 757 mio SEK. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.dk