Nyhed


02. februar 2021 - Pressemeddelelse

Ny administrerende direktør for Karnov Group AB


Bestyrelsen for Karnov Group AB (publ) har udpeget Pontus Bodelsson til ny administrerende direktør for Karnov Group AB. Beslutningen følger Flemming Breinholts ønske om at fratræde sin stilling som nuværende administrerende direktør for koncernen. Udnævnelsen af ​​Pontus Bodelsson træder i kraft den 10. maj 2021.


Nyhed

Bestyrelsen vil gerne takke Flemming Breinholt for hans engagement og bidrag til Karnov Group i sin tid som administrerende direktør. Under Flemmings tid ved roret har Karnov Group forvandlet sig fra privatejet virksomhed til et værdiskabende børsnoteret selskab på Stockholms Fondsbørs, samt formået at ekspandere til omkringliggende vertikaler og med succes etableret sig på strategiske markeder. Flemmings fratræden sker efter en lang årrække med utrættelige bestræbelser på at placere Karnov Group, hvor virksomheden er i dag. Jeg ønsker ham alt godt”, siger Magnus Mandersson, bestyrelsesformand i Karnov Group AB.


Vi er meget glade for at have udpeget Pontus Bodelsson til ny administrerende direktør for Karnov Group AB. Pontus har mere end 20 års erfaring fra stillinger som administrerende direktør og vil bidrage med stærke ledelses- og forandringsledelseskompetencer, samt erfaring med digital transformation. Pontus er et godt match med Karnov Group, og vi tror på, at vi vil være i stand til yderligere at fremskynde vores værdiskabelse i fremtiden med Pontus ved roret ”, tilføjede Magnus Mandersson.


Jeg har haft nogle fantastiske år i Karnov Group, og jeg er stolt og beæret over at have ført virksomheden til sin markedsledende position inden for forretningskritiske informationsløsninger i Skandinavien. Det er nu tid for mig til at overlevere til Pontus Bodelsson, der vil tage virksomheden ind i sin næste fase, ”siger Flemming Breinholt.


Jeg ser frem til at påtage mig rollen som den nye administrerende direktør for Karnov Group koncernen, en virksomhed jeg har fulgt tæt i de seneste år. Jeg er glad og ydmyg over, at blive vist den tillid, at få muligheden for at føre en så spændende virksomhed ind i den næste vigtige fase sammen med talentfulde og engagerede medarbejdere ”, siger Pontus Bodelsson.

 

Pontus Bodelsson2

 

Pontus Bodelsson, født i 1967, har mere end 20 års erfaring som administrerende direktør fra seks forskellige svenske virksomheder, herunder mediekoncernen Sydsvenskan / HD og det digitale vidensfirma Nationalencyklopedin / NE. Han er forfatter til to bøger og en velanset fordragsholder. Bodelssons formelle uddannelse inkluderer Master of Law og Executive MB.


Pontus Bodelsson starter i virksomheden den 1. april 2021 og tiltræder formelt rollen som administrerende direktør den 10. maj 2021. Flemming Breinholt bliver i virksomheden indtil den 10. maj 2021.

For mere information kontakt:

Magnus Mandersson, bestyrelsesformand
Email: magnus@frozenhill.com

Erik Berggren, investor relations specialist
Email: erik.berggren@karnovgroup.com


Karnov Group

Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Legal Cross Border, Forlaget Andersen og LEXNordics leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere. Nettoomsætning var i 2019 757 mio SEK. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.dk