Vidensbase - Administrer adgangplatform-off

Glemt brugernavn / adgangskode

Har du glemt dit password, kan du få det sendt igen ved at klikke på "Log ind" på www.karnovgroup.dk og derefter indtaste din e-mailadresse i feltet "Glemt din adgangskode?".

Du vil herefter modtage dit log ind igen. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte kundeservice telefonisk på 33 74 07 00 i åbningstiden fra kl. 8:30 – 16:30 alle hverdage.