Favoritter

Guide til at markere vigtige dokumenter og gemme på liste.

Funktionen 'Favoritter' gør dine udvalgte dokumenter nemt tilgængelige. Du kan tilføje udvalgte dokumenter til favoritter ved at klikke på stjernen til venstre for dokumentets titel.

Bemærk, at lovstof med etiketten Favoritter altid vil gå til den til enhver tid gældende udgave af loven. Du finder din liste med favoritdokumenter ved ikonet i øverste højre hjørne omkring dit navn.