Vidensbase - Funktioner


Favoritter

Gør vigtige dokumenter til dine favoritter, så du altid har dem lige ved hånden.

Sådan gør du

Klik på stjernen i det dokument, du vil gemme som favorit. Den er synlig i dokumentets venstre hjørne, når du er logget ind.

dkkg-image-1920x1080-favoritter

Nu er dokumentet gemt blandt dine favoritter, som du finder i topmenuen.

dkkg-image-1920x1080-favoritter 2

Live undervisning

Giv dig selv eller din organsiation et løft i effektivtitet og sikkerhed med undervisning i Karnov Onlines funktioner og indstillinger.


Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Det beklager vi. Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig personligt.