Vidensbase - Funktioner


Forarbejder

Det er meget nemt at fremsøge forarbejder på Karnov Online.

Der er tre måder på at fremsøge forarbejder på:

  • Gå til forarbejder fra forsiden
  • Gå til forarbejder på lovniveau
  • Gå til forarbejder på paragrafniveau

 

Fra forsiden

Har du referencen til det fremsatte lovforslag, taster du det blot ind i søgefeltet med type (f.eks. LFF), år (f.eks. 2013) og nummer (f.eks. 200).

Sådan: LFF2013200 og tryk "Gå til".

Forarbejder søgning

 

Du kan se meget mere om at tilgå forarbejder i denne korte video.

Live undervisning

Giv dig selv eller din organsiation et løft i effektivtitet og sikkerhed med undervisning i Karnov Onlines funktioner og indstillinger.


Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Det beklager vi. Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig personligt.