Highlight/Overstregning

Guide til at lave overstregninger af vigtige sætninger eller afsnit.

Du har mulighed for at markere et ord og sætninger i paragraffer, domme og artikler ved at lave en overstregning med en farve.

Det er desuden muligt at kombinere markeret tekst med en note. Dette gøres ved at klikke på det markerede tekst.

Overstregninger er blivende i platformen og forsvinder ikke, selvom du logger ud.