Vidensbase - Funktioner


Highlight/Overstregning

Udpeg vigtige passager i paragraffer, dommer og artikler. 

Sådan gør du

Når du markerer teksten,  får du mulighed for at overstrege den. Du kan samtidig tilføje en kommentar/note ved at klikke på den markerede tekst.

Vi gemmer dine overstregninger, så de forsvinder ikke, selvom du logger ud.

dkkg-image-1920x1080-overstregning 1

dkkg-image-1920x1080-overstregning 2

Live undervisning

Giv dig selv eller din organsiation et løft i effektivtitet og sikkerhed med undervisning i Karnov Onlines funktioner og indstillinger.


Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Det beklager vi. Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig personligt.