Lav mapper

Det er let at lave mapper og dele dem med dine kolleger.

Med Mapper kan du bygge dit eget digitale bibliotek med samlinger af dokumenter vedrørende emner af interesse for dig.

Brug eksempelvis udklipsholderen til at indsamle og gemme relevante søgninger, dokumenter, tekststykker mv.

Fra udklipsholderen har du en række muligheder:

• Du kan bl.a. udskrive det indsamlede ved at omdanne det til en PDF eller et Word-dokument.
  • Du kan også vælge at flytte dokumentet til en mappe. Når du tilføjer det indsamlede til en mappe, forsvinder det fra udklipsholderen.

Du kan tilføje alle typer af brugerdata til en mappe – herunder også gemte søgninger og links til alle typer af dokumenter. Ved visning og download af en mappes indhold kan du desuden vælge at medtage egne noter og overstregninger.

Du klikker på og holder venstre museknap nede for at flytte dokumentet til den ønskede placering i dokumentrækkefølgen.

For at fjerne dokumenter klik på x til højre for dokumentets navn.

Med den delefunktionen kan du lave din informationsøgning, dine notater og overstregninger og f.eks. dele materialet med udvalgte kolleger direkte på platformen.