Lav dine egne noter

Guide til at lave dine egne noter ved dokumenter på platformen.

Funktionen giver dig mulighed for at lave noter i tjenesten som små ”Post-its” på f.eks. en paragraf, en dom eller artikel. Funktionen kan således bruges til at indsætte dine egne noter eller kommentarer.

Det kan f.eks. være noter til en specifik sag eller en kommentar til det retsområde, et dokument omhandler. Klik på markeret tekst og nedenstående menu vil blive synlig. Ved klik på den hvide poster, vil det blive muligt at skrive en note i tekstboksen i højre side af skærmen.