Vidensbase - Funktioner


Tilføj dine egne noter i Karnov

Gem dine egne kommentarer til en paragraf i Karnov. 

Sådan gør du

Gå til den paragraf, du vil kommentere. Det kan være dine noter til en specifik sag eller en kommentar til det retsområde, som dokumentet handler om.

I dokumentets højre side kan du frit tilføje og gemme dine kommentarer.  Egne noter i Karnov

Live undervisning

Giv dig selv eller din organsiation et løft i effektivtitet og sikkerhed med undervisning i Karnov Onlines funktioner og indstillinger.


Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Det beklager vi. Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig personligt.