Onlinebøger - enkeltvis, i bogpakke eller som fuldt bibliotek

Få en kort gennemgang af funktionaliteterne og mulighederne i Karnovs Onlinebibliotek, som selvfølgelig er de samme lige meget, om du har adgang til én, flere eller fuldt bibliotek:

HubSpot Video

Se også særskilte demovideoer for bogpakkerne skræddersyet til henholdsvis strafferet, skat & regnskab og kommunerne.

HubSpot Video

HubSpot Video

HubSpot Video

Har du brug for mere viden?