Overvågning

Med funktionen Overvågning skaber du din helt personlige juridiske nyhedstjeneste.

Du bestemmer selv, om du vil overvåge nyt vedrørende udvalgte love eller paragraffer, nye dokumenter, der matcher en søgning, eller nye dokumenter inden for bestemte emneområder:

Overvågning af love eller paragraffer

Når du har oprettet en overvågning, får du besked pr. e-mail, hvis der sker ændringer, som påvirker dit dokument:

• Overvågede ændringer for love
  • Nye lovforslag
  • Ikrafttræden af ændringer til paragraffen
  • Nye vedtagne ændringslove
  • Ikrafttræden af ændringer til loven
  • Nye domme og afgørelser tilknyttet loven
  • Nye administrative forskrifter med hjemmel i loven

Overvågede ændringer for paragraffer

• Ikrafttrædelse af ændringer til paragraffen
  • Nye domme og afgørelser tilknyttet paragraffen

Overvågning af et tidsskrift

Du kan oprette en overvågning på et tidsskrift ved at klikke dig ind på tidsskriftets forside og derefter klikke på ”vis alle” i Nyheder. Så får du mulighed for at oprette en overvågning i øverste højre hjørne af billedet.

Overvågning af søgninger

Ved overvågning af en søgning får du besked, hvis nye dokumenter matcher dine søgekriterier. Du opretter overvågningen fra Resultatlisten.

Guide til at få e-mails ved ændringer af love og paragraffer.