Vidensbase - Kom i gang


Karnov Teknik & Miljø

Her på siden finder du en demovideo, som kan hjælpe dig i gang som bruger af Karnov Teknik & Miljø.

Hvis du er ansat i en kommune, kan det være, du har adgang til et søsterprodukt, Karnov Kommune - Teknik & Miljø. Klik på dette link og gå til supportsiden for Karnov Kommune.

 

Introduktion til Karnov Teknik & Miljø

Intro til NIKO for T og M

 

Live undervisning

Giv dig selv eller din organsiation et løft i effektivtitet og sikkerhed med undervisning i Karnov Onlines funktioner og indstillinger.


Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Det beklager vi. Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig personligt.