Vidensbase - Kom i gang


Teknik & Miljø

Se en kort og senere en længere introduktionsvideo til at komme godt i gang med brugen af Karnov Teknik & Miljø.

Lær, hvad du finder på platformen; hvordan du arbejder med de juridiske dokumenter - og ikke mindst hvordan du finder netop det, der er relevant i din sagsbehandling.

Kort introduktion:

 

Dybdegående introduktion til Karnov Teknik & Miljø:

Live undervisning

Giv dig selv eller din organsiation et løft i effektivtitet og sikkerhed med undervisning i Karnov Onlines funktioner og indstillinger.


Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Det beklager vi. Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig personligt.