Vidensbase - Kom i gang


Teknik & Miljø - for alle andre end kommunalansatte

Her på siden finder du en demovideo, som kan hjælpe dig i gang som bruger af Karnov Teknik & Miljø.

Hvis du er ansat i en kommune, har du adgang til et søsterprodukt, Karnov Kommune - Teknik & Miljø. Klik på dette link og gå til supportsiden for Karnov Kommune for hjælp til optimeret brug af dette produkt.

Introduktion til Karnov Teknik & Miljø

 

Live undervisning

Giv dig selv eller din organsiation et løft i effektivtitet og sikkerhed med undervisning i Karnov Onlines funktioner og indstillinger.


Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Det beklager vi. Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig personligt.