Vidensbase - Kom i gang


Teknik & Miljø

Her på siden finder du diverse demovideoer, som kan hjælpe dig som bruger af Karnov Teknik & Miljø.

Vi har senest introduceret en opgraderet platform - Fremtidens Karnov Online, som du med fordel kan anvende for at effektivisere din juridiske research yderligere. For at lette overgangen for vores eksisterende brugere har vi for en periode tilladt adgang til såvel den velkendte som den opgraderede platform - indholdet er det samme begge steder.

Den øverste demovideo introducerer dig til den opgraderede platform - mens de efterfølgende demovideoer omhandler den velkendte platform. Vælg derfor den video, som passer bedst til dit informationsbehov lige nu og her:

Introduktion til Karnov Teknik & Miljø på Fremtidens Karnov Online

 

Webinar den 18/1-2021: Optimér brugen af den velkendte Karnov Teknik & Miljø - og få indsigt i juridisk metode og informationssøgning

Bekendtgørelser på Karnov Teknik & Miljø

Få et dybdegående kursus i juridisk metode og informationssøgning:

Det første webinar giver en introduktion til juridisk metode og informationssøgning, hvor lytteren bliver taget gennem de forskellige juridiske dokumenter, der har indflydelse på de afgørelser, som sagsbehandlere bl.a. sidder med.

Det andet webinar giver en grundlæggende undervisning i brugen af Karnov Teknik og Miljø, hvor lytteren får indsigt i, hvordan man hurtigt og effektivt kommer frem til en korrekt afgørelse. 

Det tredje og sidste webinar er en udvidet undervisning fra det grundlæggnede webinar, hvor lytteren kommer i dybden med nogle af de vigtigste typer af juridiske dokumenter og funktioner på Karnov Teknik & Miljø.

Webinar 1: Introduktion til juridisk metode og informationssøgning

Webinar 2: Kom hurtigt frem til ønskede resultat på Karnov Teknik & Miljø

Webinar 3: Kom i dybden med dokumenter og funktioner på Karnov Teknik & Miljø

 

Live undervisning

Giv dig selv eller din organsiation et løft i effektivtitet og sikkerhed med undervisning i Karnov Onlines funktioner og indstillinger.


Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Det beklager vi. Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig personligt.