Vidensbase - Kom i gang


Teknik & Miljø

Herunder på siden finder du som den første video en gennemgang af bekendtgørelser, og hvordan de på forskellig vis kan fremsøges på Karnov Teknik & Miljø.

 

Herefter følger 3 optagelser af webinarer, som Robert har afholdt for at klæde sagsbehandlere i Teknik & Miljø forvaltninger bedre på til at forstå og anvende juridiske dokumenter i deres dagligdag.

Det første webinar giver en introduktion til juridisk metode og informationssøgning, hvor lytteren bliver taget gennem de forskellige juridiske dokumenter, der har indflydelse på de afgørelser, som sagsbehandlere bl.a. sidder med.

Det andet webinar giver en grundlæggende undervisning i brugen af Karnov Teknik og Miljø, hvor lytteren får indsigt i, hvordan man hurtigt og effektivt kommer frem til en korrekt afgørelse. 

Det tredje og sidste webinar er en udvidet undervisning fra det grundlæggnede webinar, hvor lytteren kommer i dybden med nogle af de vigtigste typer af juridiske dokumenter og funktioner på Karnov Teknik & Miljø.

Bekendtgørelser på Karnov Teknik & Miljø

Webinar 1: Introduktion til juridisk metode og informationssøgning

Webinar 2: Kom hurtigt frem til ønskede resultat på Karnov Teknik & Miljø

Webinar 3: Kom i dybden med dokumenter og funktioner på Karnov Teknik & Miljø

 

Live undervisning

Giv dig selv eller din organsiation et løft i effektivtitet og sikkerhed med undervisning i Karnov Onlines funktioner og indstillinger.


Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Det beklager vi. Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig personligt.