Udskriv

Når du ønsker at printe et dokument, skal du klikke på knappen 'Udskriv' og vælge den del af dokumentationen, som du ønsker at printe.

Hvis du skal udskrive andre afsnit fra dokumenterne, f. eks. et kapitel i en lov, skal du klikke på kapiteloverskriften, inden du klikker på Udskriv, så får du mulighed for at printe kapitlet. Har du behov for at printe flere paragraffer eller afgørelser i et samlet dokument, skal du anvende udklipsholderen.