Manualer og memoer

Med adgang til manualer og memoer får du indblik i relevante og gældende regler og emner samt beskrivelser, eksempler og forklaringer via opslagsværket. 

Du får viden om satser, gebyrer og beløbsgrænser, og du kan følge links videre til regler, Den Juridiske Vejledning, praksis og relaterede emner. 

Danmarks love

Med Karnov Revision & Regnskab har du fri adgang til alle Danmarks love - både gældende og forældede love.

Lovændringer indarbejdes løbende så lovene altid indeholder gældende ret.

Karnovs Noter

Med Karnovs Noter får du fortolkning af loven og overblik over al juridisk materiale inden for revision og regnskab.

Karnovs Noter - som er udarbejdet af vores 295 specialister - hjælper dig på både lov- og paragrafniveau og bidrager til, at du altid er et skridt foran. 

Revisions- og regnskabsstandarder

Indeholder kommissionsforordninger, internationale regnskabsstandarder og fortolkningsbidrag på dansk og engelsk, som anvendes ved udarbejdelse af koncernregnskabet for børsnoterede virksomheder.

Du finder også regnskabsvejledningerne fra Revisorhåndbogen Regnskab, bl.a. Finansforeningens Recommendations and Financial Ratios og Regnskabsvejledning for Klasse B- og C-virksomheder.

Dine fordele

Effektivitet - Vished - Relevans - Kvalitet


Spar tid

Find nemt og hurtigt den viden, du søger med den optimerede søgebar, som hjælper dig til at finde alt relevant indhold inden for revision, regnskab og skat.

 

Få hurtigt svar

Med kommentarer, henvisninger og ekspertartikler i ryggen får du hurtigt indsigt og perspektiv i områder, du arbejder med. 

 

Gør det personligt

Med egne noter, mappestruktur og mulighed for overstregninger skaber du dit eget Karnov Revision & Regnskab. Du kan nu også tilføje personlige genveje på forsiden.  

 

Undgå fejl

Med adgang til tidligere, nuværende, fremtidigt gældende revisions- og regnskabslove og manualer kan du kvalitetssikre dine løsninger og minimere fejl.

Bliv opdateret

Vær på forkant med ændringer i lovgivningen og seneste retspraksis med den daglige nyhedsmail skræddersyet til dit arbejdsområde.

Alt samlet ét sted

Med relevant og ajourført indhold samlet ét sted kan du effektivt lave din juridiske søgning og spare værdifuld tid hver dag.

Vores kunder oplever...


Siden jeg begyndte at bruge Karnov, har jeg sparet meget tid på undersøgelsesarbejde. Samtidig bliver jeg gjort opmærksom på forhold, som jeg ellers kun havde kendt til, hvis jeg havde en del praktisk erfaring på området

Ghazwan Cheikh Youssef, CY Revision

81% sparer meget tid

Langt størstedelen oplever, at de med Karnov sparer minimum 50% af deres tid på opgaver – 81% føler sig altså dobbelt så effektive.

Styrk din effektivitetSøg og find

Anvend det avancerede søgefelt og navigér let og hurtigt gennem de dokumenter, paragraffer og referencer, som du søger. 


Time Travel ™

Brug Time Travel™-funktionen til at navigere gennem historiske og kommende versioner af revisions- og regnskabslove og paragrafændringer.


Opret og del mapper

Med Karnov Revision & Regnskab kan du, baseret på egne sager, oprette mapper, som kan deles med involverede kolleger. 


Overvågninger

Skab din egen juridiske nyhedstjeneste med funktionen Overvågning og modtag relevante revisions- og regnskabsrelaterede nyheder, når du ønsker det. 


Egne noter og overstregninger

Gør Karnov Revision & Regnskab endnu mere personlig og tilføj egne noter og overstregninger til relevante paragraffer.


Udvidet printfunktion

Print kun lige netop den del af dokumentationen, som du ønsker at printe - og spar både papir og tid.