En meget klar vinder

Toppen af nordisk forskning inden for revision og regnskab var for nyligt samlet på CBS til Nordic Accounting Conference, som afholdes hvert andet år. Formålet med konferencen er bl.a. at udvikle forskningen og tiltrække flere stærke PhD-studerende.

Det er også baggrunden for Karnov PhD Award, som uddeles for bedste PhD-paper inden for revision og regnskab. I et felt af seks papers skilte Morten Jensen sig ud med ”Earnings management in manager-owned firms: Are lenders fooled?”

 ”Vi bad bedømmelseskomiteen om at score seks udvalgte papers. Mortens score var den suverænt bedste og derfor også en meget klar vinder. Det skyldes, at både idé, indhold og metode var på et meget højt niveau”, fortæller Thomas Plenborg, som sammen med Jeppe Christoffersen har været vejleder for Morten Jensen.

Bedømmelseskomiteen bestod af de fire anerkendte professorer Frøystein Gjesdal, NHH Bergen, Juha Pekka Kallunki, University of Oulu, Frank Thinggaard, Aarhus Universitet og Kenth Skogsvik, Stockholm School of Economics.

 

”Jeg kan virkelig lide, hvad jeg laver” 

Den nyslåede prisvinder kan allerede mærke, at det gør en forskel at få den officielle anerkendelse, der følger med en pris.

"Jeg har modtaget lykønskninger fra en masse kolleger, både her i København og internationalt. Jeg var i sidste uge inviteret til Stockholm for at præsentere min forskning på Stockholm School of Economics, og folk er bare mere interesserede, når de ved, at det er ”an award winning paper”, siger Morten Jensen, der samtidig roser sine vejledere for deres faglige støtte.

Morten Jensen har tilbragt de sidste ni måneder på NYU, Stern School of Business. Et ophold, der har rykket ham fra at være studerende til ”rigtig forsker”, hvis man spørger ham. Til spørgsmålet om, hvad fremtiden bringer, er der både kortsigtede og langsigtede planer:

”Oven på konferencen har jeg modtaget en masse gode kommentarer og inputs, som jeg skal indarbejde i løbet ad den kommende måneds tid. Jeg har desuden en masse spændende idéer til det sidste forskningspapir. Jeg kan virkelig lide, hvad jeg laver, og på den længere bane håber jeg at blive fastansat her på instituttet (Department of Accounting, CBS), slutter Morten Jensen.

 

Kontaktoplysninger

PhD-studerende Morten Nicklas Bigler Jensen, tlf. +45 28592017 

Marketing Communications Manager Morten Klinkby, Karnov Group, tlf. +45 20682825


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder – og understøtter samtidig retssikkerheden. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella, LEXNordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group i dag omkring 1300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com

 

 

Del

26-årig CBS’er modtager Karnov PhD Award 2018


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak