Ung lejeretlig komet med digital forståelse

Den 23-årige studerende Mike Vestergaard startede Lejerens Frie Retshjælp i februar 2017 og har på få måneder  skabt afdelinger af retshjælpen i både Aalborg, Aarhus og Odense. På nuværende tidspunkt består hans forening af over 40 juridiske rådgivere, og de har behandlet flere tusinder sager for borgere med lejeretlige problemstillinger.

Det arbejde har Mike Vestergaard nu fået Karnovs Nytænkerpris 2018 for. I en onlinestemning vandt Vestergaard foran navne som Kammeradvokaten Michael Hopp fra Plesner og Levende Menneskerettigheder, som også var nomineret for innovative bidrag i 2017.

Mike Vestergaard har givet retshjælpsbegrebet nyt liv med sin digitale tankegang - Lejerens Frie Retshjælp behandler faktisk kun sager digitalt. Og det er blevet en succes. Siden starten for knap et år siden har foreningen behandlet ca. 5000 sager, og foreningen vokser fortsat.

 

Om Karnovs Nytænkerpris

Karnovs Nytænkerpris har til formål at synliggøre og understøtte aktører, som skaber værdi i og omkring advokatbranchen gennem nytænkende idéer og forretningsløsninger. Prisen blev uddelt for første gang i 2017, hvor forsvarsadvokat Anders Németh vandt prisen for sin podcastserie om strafferet.

  • Lanceret en nytænkende forretningsidé, der understøtter advokatbranchen i sit virke
  • Bidraget til innovative tiltag, der øger tilgængeligheden til juridisk information
  • Med innovation formået at skabe offentlig debat, der styrker retssikkerheden i samfundet.

Med prisen følger 20.000 kr. til donation til et socialt eller samfundsrelevant formål.

Læs mere om prisen og de nominerede her på www.karnovgroup.dk/nytaenker

 

Kontaktinformation

Morten Klinkby, Communications Manager, Karnov Group: +45 20 68 28 25

Mike Vestergaard, formand for Lejerens Frie Retshjælp: +45 30234897


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder – og understøtter samtidig retssikkerheden. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella, LEXNordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group i dag omkring 1300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com

 

 

Del

23-årige Mike Vestergaard vinder Karnovs Nytænkerpris 2018


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak