Et nyt koncept: Karnov Talks

Torsdag den 1. marts 2018 afholdte vi det første Karnov Talks i forbindelse med den nye bogudgivelse af Funktionærloven sammen med forfatteren Henrik Karl Nielsen.

Karnov Talks er et arrangement i forlængelse af en ny bogudgivelse, hvor forfatteren inviteres til at holde et kort foredrag for kunder og interesserede sjæle.

Det nyligt afholdte Karnov Talks med Henrik Karl Nielsen omhandlede funktionærloven i forvandling, og tog udgangspunkt i den nye udgivelse samt funktionærlovens 80 års fødselsdag.

Du kan læse mere om 7. udgave af Funktionærloven hos Karnov Shop her.

 

Nedenfor kan du se en video fra arrangementet


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Legal Cross Border, Forlaget Andersen og LEXNordics leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 280 medarbejdere. 

Del

Tak for et godt Karnov Talks


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak