Et nyt koncept: Karnov Talks

Torsdag den 1. marts 2018 afholdte vi det første Karnov Talks i forbindelse med den nye bogudgivelse af Funktionærloven sammen med forfatteren Henrik Karl Nielsen.

Karnov Talks er et arrangement i forlængelse af en ny bogudgivelse, hvor forfatteren inviteres til at holde et kort foredrag for kunder og interesserede sjæle.

Det nyligt afholdte Karnov Talks med Henrik Karl Nielsen omhandlede funktionærloven i forvandling, og tog udgangspunkt i den nye udgivelse samt funktionærlovens 80 års fødselsdag.

Du kan læse mere om 7. udgave af Funktionærloven hos Karnov Shop her.

 

Nedenfor kan du se en video fra arrangementet


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder – og understøtter samtidig retssikkerheden. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella, LEXNordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group i dag omkring 1300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com

 

 

Del

Tak for et godt Karnov Talks


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak