Nyhed


28. juni 2022

Nytænkerprisens komité byder Rikke Hougaard Zeberg velkommen


Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør for DI Digital, træder per 1. august ind i priskomitéen for Karnovs Nytænkerpris.


Komitéen for Karnovs Nytænkerpris udvides med tre nye medlemmer. Vi har tidligere præsenteret Thomas Rørdam og her præsenterer vi vores næste nye medlem.

Med sin lange erfaring inden for digital transformation vil Rikke Hougaard Zeberg sammen med den øvrige priskomite være med til at udvælge årets tre nominerede og den endelige vinder.


Jeg glæder mig rigtigt meget til at blive en del af komiteen for Karnovs Nytænkerpris. Der sker utrolig meget på den digitale dagsorden, og det bliver interessant at se, hvor den digitale udvikling fører den juridiske sektor hen. Det bliver også spændende at komme helt tæt på de kreative initiativer og være med til at sætte fokus på vigtigheden af at give kreativiteten plads og fokus. Uden den står vi stille”, siger Rikke Hougaard Zeberg.

Image - 1200 x 600 - Rikke Hougaard Zeberg

Rikke Hougaard Zeberg

Nyt komitémedlem

Prisuddelingens formål

Prisuddelingen har til formål at anerkende personer, virksomheder eller organisationer, der gennem nytænkning effektiviserer vejen til bedre juridisk indsigt/praksis. Med prisen ønsker Karnov at sætte fokus på vigtigheden af kreativitet og udvikling inden for det juridiske felt.

 

Rikke Hougaard Zeberg træder ind i en komité bestående af

  • Andreas Malby, managing director hos BCG
  • Andrew Hjuler Crichton, generalsekretær hos Advokatsamfundet
  • Birgitte Arent Eiriksson, vicedirektør hos Justitia
  • Rasmus Feldthusen, professor ved Det Juridiske Fakultet, KU
  • Thomas Rørdam, højesteretspræsident (frem til udgangen af oktober)

Karnovs Nytænkerpris uddeles  i november i samarbejde med tænketanken Justitia.

 

Fokus på udvikling er vigtig

”En prisuddeling som denne, der sætter fokus på udviklingen, er i mine øjne meget vigtig. Hos Justitia var vi ikke et sekund i tvivl om at takke ja til at blive samarbejdspartner, da Karnov for to år siden spurgte, om vi ville være med. For os handler det om at løfte kreative talenter og nye løsninger frem i lyset samtidig med, at vi stiller skarpt på retssikkerheden. I sidste ende skal nytænkning inden for dette felt komme retssikkerheden - og dermed os alle - til gode. Jeg glæder mig til at byde Rikke velkommen i komitéen og få hendes input, når vi sammen skal udvælge først de tre nominerede og efterfølgende den endelige vinder”, siger Birgitte Arent Eiriksson, vicedirektør hos Justitia og en del af komitén for Karnovs Nytænkerpris.

Image - 1200 x 600 - Birgitte Arent Eiriksson

Birgitte Arent Eiriksson

Vicedirektør hos Justitia

Kriterier for at modtage prisen


Prisen går til en person, virksomhed eller organisation, der med nytænkning har formået at:

styrke retssikkerheden for en specifik og/eller bred gruppe af borgere eller virksomheder
tydeliggøre, gennem nye kanaler, retstilstanden for den enkelte i samfundet
nytænke og effektivisere vejen til bedre juridisk indsigt og/eller praksis

Priskomiteen håber at modtage indstillinger fra mange forskellige kanter af den juridiske branche. Alle kan sende indstillinger ind.

For mere information - kontakt:

Gitte Trier, PR & Brand Communications Manager
Email: gitte.trier@karnovgroup.com

 

Karnov Group Denmark

I over 150 år har Karnov Group Denmark leveret information inden for jura, skat, revision og regnskab. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder - og understøtter samtidig retssikkerheden.