Efterhånden har jeg brugt Karnovs Materialesamling en del gange. Den er let at bruge, når man først har prøvet at bruge den en enkelt gang. At den er hurtigt og let at bruge har medført, at jeg nu langt oftere tager en materialesamling af professionelt udseende med i retten.

Dét, som især tiltaler mig, er, at opsætningen af forside med logo etc. er prædefineret. Det betyder ganske enkelt, at når man begyndelsesvis har uploadet sit logo, skal man fremadrettet kun indsætte parter og hovedforhandling.

Solveig

Solveig Værum Nørgaard

Advokat med møderet for Højesteret.
Indehaver af ADVOFAIR og SKADEGUIDEN

Når man tilføjer materiale - om det så er fra Karnov Online eller andre kilder - dannes automatisk en indholdsfortegnelse, så man slipper for at indsætte sidetal og oprette indholdsfortegnelse. Her sparer jeg meget tid. Det er let at tilføje materiale fra Karnov Online, da det blot kræver ét klik.

Når materialet er samlet, er det med drag-and-drop-funktionen let at sorter i materialet.

Det er derudover også rigtig fint, at man kan tilpasse standarderne med underoverskrifter, tilføje indstregninger eller uploade andet relevant materiale.

Modsat rigtig meget andet hos Karnov kræver løsningen ikke ekstrabetaling, hvilket absolut er værd at bemærke.

Alt i alt er jeg glad for Karnovs Materialesamling. Imidlertid er der også plads til forbedringer. Til fremtidige opdateringer har jeg ønsker til fx lettere genbrug af gamle materialesamlinger, preview og downloadhastighed. Jeg er samlet set glad for løsningen, som sparer mig meget tid.

 

Med Karnovs Materialesamling kan du fra dag 1 med en ny sag begynde at samle dit forberedelsesarbejde til den endelige materialesamling. Du samler ganske enkelt alle relevante dokumenter fra start og kan med få klik tilføje, slette og omarrangere dokumenter frem til endelig afslutning af materialesamlingen. Den færdige materialesamling med alle nødvendige dokumenter, forside og indholdsfortegnelse kan downloades i PDF og kan desuden gemmes som reference til senere brug.

OBS! Som bruger har du gratis adgang til Karnovs Materialesamling. Du skal blot godkende licensvilkårerne, der er blevet udvidet med vilkår for brug af værktøjet. Få gratis adgang her.

 

Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member/Legal Cross Boarder og Forlaget Andersen leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.dk


For yderligere information


Karnov Group

Gitte Trier

PR & Brand Communications manager
Email: gitte.trier@karnovgroup.com
Telefon +45 25 47 77 99

Del

"Den er let at bruge, når man først har prøvet at bruge den én enkelt gang"


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak