Kaius - din nye studiemakker

Kaius betyder "glæde" - og det er netop dét, jurastuderendes studietid skal være fuld af.

Glæde ved at være på vej, få indsigt og udvikle sig. Kaius er et univers spækket med tips og tricks til studielivet, fagligt boost og perspektiv på branchen. Her henter man gode råd fra dem, som lige har været igennem det samme, man udveksler erfaringer med medstuderende og bliver klogere på det, der fylder i hverdagen, der sker lige her og nu - og på dét, som venter i fremtiden. Kaius er med dig og støtter dig gennem hele studietiden - fra den første dag til sidste eksamen.

Med Kaius er der skabt et univers, som samler alt ét sted. Her finder man relevante blogindlæg, portrætter, guide til studiet, tips og tricks, artikler, podcasts, invitationer til arrangementer og hjælp til informationssøgning. Og…. finder du ikke, hvad du søger, så skaber vi det sammen.

Velkommen til Kaius

Gå til Kaius

 

Hvorfor skabe et univers for de studerende?

Gennem hele Karnovs historie har studerende spillet en stor rolle. De 11 første, der blev ansat tilbage i 1937 til at kommentere lovgivningen, var de bedste studerende fra deres årgang. Siden da har Karnov haft en lang tradition for at støtte studerende gennem ansættelse i studiejob, Guiden Til Jurastuderende og støtte til studenterforeningerne. Gennem mange år har Karnovs egne studentermedhjælpere stået bag den årlige Guiden For Jurastuderende, som i dag er inkluderet i Kaius.

 

Hvem står bag?

Karnov står bag Kaius, men det er de studerende selv og landets studenterforeninger, som er med til at skabe indholdet. Derfor opfordrer vi løbende studenterforeninger, studerende og interessante profiler til at være med til at forme Kaius. Har du en god idé, så kontakt os endelig.

 

Gå ikke glip af:

 

Vi ses på Kaius!

 

For yderligere information

Karnov Group

Gitte Trier

PR & Brand Communications manager
Email: gitte.trier@karnovgroup.com
Telefon +45 25 47 77 99


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder – og understøtter samtidig retssikkerheden. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella, LEXNordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group i dag omkring 1300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com

 

 

Del

Kalder alle jurastuderende


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak