Du kender sikkert Karnov Online og logger dig hver dag ind for at få juridisk overblik. Du ved måske også, at vi sidder over 120 medarbejdere hos Karnov i Skt Petri Passage i København. Vores mål er at sikre, at du har viden tilgængelig. Men vidste du at:

  • De første af landets jurister, advokater og sagsbehandlere er i gang på Karnov Online klokken 04.00 om morgenen? Derfor ligger de fleste af vores opdateringer klokken 03.00 om natten, hvor der er mindst aktivitet på Karnov Online.
  • Siden årsskiftet har der i gennemsnitligt været 29 daglige opdateringer af love og administrative forskrifter på Karnov Online? Det er 145 opdateringer på en almindelig arbejdsuge.
  • Der er søgt på konkursloven mere end 115.000 gange på Karnov Online siden 11. marts 2020?
  • Der er fra årsskiftet til 1. juni 2020 kommenteret 120 ændringslove på Karnov Online?
  • Epidemiloven har haft en stigning på 34.400 % i antallet af fritekstsøgninger i marts 2020 sammenlignet med marts 2019?
  • Karnov Online giver adgang til over 190.000 domme og afgørelser?
  • 8000 offentlig ansatte bruger Karnov Online?
  • Karnov Online har over 27.000 Højesterets- og/eller principielle domme dateret fra før 1953?

 

For yderligere information

Gitte Trier

PR & Brand Communications manager
Email: gitte.trier@karnovgroup.com
Telefon +45 25 47 77 99


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder – og understøtter samtidig retssikkerheden. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella, LEXNordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group i dag omkring 1300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com

 

 

Del

Bag om Karnov og alt det du ikke ser


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak