Medrivende debat om ytringsfriheden

Onsdag den 17. januar 2018 var der debatarrangement om offentlige ansattes ytringsfrihed og chefers ret til at svare igen. Professor, dr. Jur. Michael Hansen Jensen var ordstyrer, og spørgelysten blandt deltagerne var stor efter Folketingets Ombudsmand Jørgen Steen Sørensen samt professor, dr.jur. Søren Højgaard Mørups inspirerende indlæg. Samtalerne fortsatte i øvrigt livligt over tapas og vin efter de faglige indlæg.

 Michael Hansen Jensen

Debat om ytringsfrihed

Vil du med næste gang?

Vi glæder os til at gentage arrangementet i det sene forår i Aarhus. Nærmere info om tid og sted følger, og vil du gerne modtage en invitation, er du meget velkommen til sende en mail til birgitte.moehl@karnovgroup.com og birgitte.strange@karnovgroup.com.


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder – og understøtter samtidig retssikkerheden. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella, LEXNordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group i dag omkring 1300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com

 

 

Del

Tak for god debat om ytringsfrihed! Og på gensyn...


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak