Hurtigere adgang til principielle domme

Vi har i år udviklet det digitale værktøj Bridge, der forener teknologi med den dybe faglige ekspertise, der ligger i arbejdet med principielle domme. Dette gør, at du fra 2018 får langt hurtigere adgang til de principielle domme fra Ugeskrift for Retsvæsen:

  • Mere end dobbelt så hurtig publicering
  • Samme høje ekspertise og kvalitet

 

Endnu bedre søgemuligheder

Som advokat eller jurist skal du ofte navigere i en kæmpe mængde information. Vi gør det nemmere for dig at finde de dokumenter, der er relevante for dig. Og skærer det væk, der er irrelevant. Følg med, når vi i resten af 2017 åbner for nye tidsbesparende søgefunktioner:

  • Kom hurtigere til dit materiale med ny intuitiv søgning på forsiden
  • Endnu mere dybdegående søgninger 

 

Afgørelser fra flere instanser

Det bliver ikke kun lettere at finde relevant indhold på Karnov Online. Du får også endnu mere relevant indhold til rådighed. Fra november tilføjer vi på Karnov Online løbende afgørelser fra følgende instanser.

  • Ankestyrelsen
  • Datatilsynet
  • Resumedatabasen
  • Statsforvaltningen – det kommunale tilsyn
  • Ankenævnet for patenter og varemærker

De fem instanser er blot begyndelsen - vi udbygger løbende med nyt relevant indhold og flere søgemuligheder.

 

Unikt historisk materiale

Bemærk også, at hvis du har adgang til historisk materiale fra UfR, så har du i år fået adgang til en stor mængde historisk UfR-materiale. Vi har nemlig digitaliseret alt historisk domsmateriale, så du har yderligere 30.000 historiske domme fra alle kendte instanser samt litterær afdeling fra 1867-1949 til rådighed.  

Har du spørgsmål eller kommentarer til projektet, er du velkommen til at kontakte Karnov Groups Head of Digital Transformation, Nichlas Brødegaard Resch på nichlas.resch@karnovgroup.com 

 


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder – og understøtter samtidig retssikkerheden. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella, LEXNordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group i dag omkring 1300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com

 

 

Del

Forbedringer af Karnov Online på trapperne


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak