Endnu mere effektiv research

Vi har skruet hastigheden markant op i UfR, så du nu får adgang til principielle afgørelser og resuméer hurtigere. Faktisk op til 3 gange så hurtigt som hidtil.

Dermed har du både dommen og fagekspertens perspektiv til rådighed langt tidligere i dit sagsarbejde. 

 

Hvordan virker det?

Vi publicerer nu alle UfR-dommene i 3 etaper, så du kan anvende materialet så tidligt som overhovedet muligt i dit sagsarbejde.

  1. Så snart dommen er udvalgt til UfR, får du den tilgængelig med fagekspertens resumé
  2. Vi bearbejder dommen og publicerer den fulde dom, når alt lever op til vores høje kvalitetskrav
  3. Som det sidste tilføjes UfR-id.

Dine søgninger fanger dermed domme, der ser sådan ud:

Screenshot (109)

Som du ser, er dommen udvalgt til UfR. Og den er allerede fuldt tilgængelig med resumé og emneinddeling, så den understøtter din research, mens den sidste kvalitetssikring foretages. 

 

Vær på forkant konstant

Du kan nemt følge med i, hvilke domme der er udvalgt. På Ugeskriftets hovedside finder du "Nye domme på vej", hvor du ser alle de domme, der er under redaktionel bearbejdning.

dkkg-image-1920x1080-ufr-nyedommepaavej

 Forbedringerne er trådt i kraft, så måske får allerede nyt indhold med i din næste søgning på Karnov Online.

Vi håber, du vil få glæde af den nye hastighed i UfR, når du søger på Karnov Online.


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder – og understøtter samtidig retssikkerheden. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella, LEXNordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group i dag omkring 1300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com

 

 

Del

Hurtigere adgang til retspraksis


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak