Global it-erfaring 

Karnov Group opruster med tilgangen af Jesper Kingo, der bliver ny Chief Technology Officer. Han bliver dermed øverste chef for virksomhedens hastigt voksende it-division, der i dag tæller ca. 50 softwareudviklere og it-specialister fra hele verden. Jespers hovedfokus vil være at udvikle virksomhedens digitale løsninger og forbedre den samlede brugeroplevelse.

Flemming Breinholt, CEO for Karnov Group, udtaler: "Jespers tiltrædelse er helt i tråd med vores mål om at tilbyde den optimale brugeroplevelse. Vi er sikre på, at Jesper med sin brede globale erfaring inden for it-ledelse vil være med til at skabe de løsninger, der bringer vores kunder endnu længere foran. Vi tror fortsat på, at vores kunders afgørende faktor bliver at træffe bedre beslutninger, hurtigere."

 

”Usability is king”

"Jeg er stolt over at blive en del af holdet hos Karnov Group, der for mig står som en både traditionsrig og fremsynet virksomhed. Karnov Group er en topmoderne forretning med en unik arv. Vi ved, at den digitale transformation i vores kunders brancher er i gang og giver nye muligheder. I Karnov Group vil vi være på forkant med at tænke i nye, innovative løsninger for vores kunder. Vi ser på udvidet søgning, kunstig intelligens og i det hele taget features, der letter tilgængeligheden af relevant information. Alle taler om digitaliseringen, også jeg, men i samme sætning siger jeg brugervenlighed. Mit mantra om ”usability is king” vil være et af mine bidrag til at levere løsninger, der passer til brugerens verden og øger produktiviteten. Det handler om at optimere processer og lette vejen til relevant information, så vores kunder bliver endnu stærkere vindere inden for jura, revision, skat og rådgivning", siger Jesper Kingo.

Jesper har senest været vice president hos Pandora med ansvar for global it-planlægning. Han har ligeledes besat IT-lederstillinger hos Oticon og Svitzer. Jespers ledererfaring er alsidig, hvilket understreges af en mangeårig militær baggrund som reserveofficer.

Jesper Kingo Christensen tiltrådte den 17. september.

 

Kontaktoplysninger for yderligere information:

Morten Klinkby
Communications Manager
+45 20682825
morten.klinkby@karnovgroup.com 

Flemming Breinholt
CEO, Karnov Group
+45 40 322 332
flemming.breinholt@karnovgroup.com 


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder – og understøtter samtidig retssikkerheden. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella, LEXNordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group i dag omkring 1300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com

 

 

Del

Karnov Group får ny CTO: “Brugeroplevelsen er alfa og omega”


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak