Større udbud, højere kvalitet og øget tilgængelighed.

Med aftalen overtager Karnov Group Wolters Kluwers forretningsområde Legal & Regulatory, som fremadrettet bærer virksomhedsnavnet Norstedts Juridik AB. Forretningsområdet omfatter bl.a. de juridiske løsninger Zeteo og Crito samt den svenske forlagsvirksomhed. 

Nordsteds Juridik har i mange år med succes leveret juridisk information til svenske kunder i advokatbranchen, erhvervssektoren og i den offentlige sektor. Ved at kombinere to ledende spillere er ambitionen at tilbyde det svenske marked det absolut bedste inden for juridisk information med større udbud, højere kvalitet og øget tilgængelighed.

"Med købet styrker vi både Karnov Group og Norstedts Juridik for fremtiden, samtidig med at vi styrker vores position som førende leverandør af juridisk information. Vi får en bredere kundebase, der får adgang til begge virksomheders produktporteføljer. Samtidig får vi flere muligheder for at udvikle endnu bedre løsninger på markedet i fremtiden med f.eks. kunstig intelligens og virtual reality ", siger Flemming Breinholt, CEO for Karnov Group. 

Sammenlægningen vil finde sted i første halvdel af 2019, hvilket betyder, at selskaberne vil fungere som to separate enheder indtil da.

Norstedts Juridik og Karnov vil fortsat være to brands under Karnov Group. Den samlede virksomhed beskæftiger ca. 230 medarbejdere og har en forventet årlig omsætning på SEK 625 mio.

 

Kontakt for flere oplysninger:

Flemming Breinholt, CEO, Karnov Group

Tlf .: +45 4032 2332

E-mail: flemming.breinholt@karnovgroup.com


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder – og understøtter samtidig retssikkerheden. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella, LEXNordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group i dag omkring 1300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com

 

 

Del

Karnov Group gennemfører købet af Wolters Kluwers juridiske virksomhed i Sverige.


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak