Det var tal fra rapporten Future Lawyer, hvor mere end 3500 skandinaviske jurister og advokater blev spurgt ind til deres forventninger og bekymringer for fremtiden, som fik Karnov til at vælge dette emne. Tal fra rapporten viser nemlig en generationskløft mellem de unge juristers drømme og den verden, som møder dem.

Heidi Højmark Helveg fra Synch Advokater, erhvervskvinde og bestyrelsesformand Stine Bosse, samt den unge jurist hos Deloitte Markus Klokhøj, satte sammen med chefredaktør på K-News, Rasmus Hylleberg, debatten i gang.

IMG_0093-1

Og der var mange holdninger på bordet, både dem som salen var enig i, og dem som de ikke kunne kende. Men alle var enige om, at der er forandringer på vej. Forandringer påvirket af nye teknologiske muligheder, unges stræben efter perfekthed, benhårde prioriteter og forventninger til ledelse.

Karnov siger tak til alle, som deltog.

 

Fra på torsdag kan du høre debatten som podcast på K-News:

Hør debatten

 

Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member/Legal Cross Boarder og Forlaget Andersen leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.dk


For yderligere information


Karnov Group

Gitte Trier

PR & Brand Communications manager
Email: gitte.trier@karnovgroup.com
Telefon +45 25 47 77 99

Del

Yngre juristers ønske om work-life-balance blev debatteret ved Karnovs Nytårskur 2020


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak