Rådgivningsværktøjet Karnov Business Optimiser, der er udviklet i tæt samarbejde med den danske revisionsbranche, er nu endnu tættere knyttet til brugerens arbejdsprocesser. Værktøjet er udviklet for at afspejle den virkelighed, som revisorer i dag står over for med øget reguleringskompleksitet, færre rutineopgaver og større fokus på strategisk rådgivning. Karnov Business Optimiser tilbyder derfor hurtig adgang til avancerede analyser, budgetsimuleringer og værdiansættelser.

 

Integration til CaseWare

Karnov Business Optimiser kan nu integreres med regnskabssystemet i den internationale softwareplatform CaseWare, der anvendes af både medlemmer af FSR - danske revisorer og revisorer verden over. Med integrationen kan revisorer nemt hente kundedata ind i Karnovs analyseværktøjer og dermed være klædt på til en endnu mere værdifuld dialog med kunderne. Integrationen går begge vej, så analyserne kan overføres tilbage til CaseWare til fremtidig reference og rapportering. 

 

Rådgivning et vigtigt fokusområde 

Flemming Breinholt, CEO hos Karnov Group, udtaler: "Vi er glade for at gå sammen med FSR om denne integration. Vi ved, at rådgivning bliver et stadig vigtigere fokusområde for revisorer, men vi har samtidig set, at der mangler effektive og brugervenlige værktøjer til at understøtte arbejdet. Vi har forsøgt at skabe en forretningskritisk løsning, der skal hjælpe Nordens revisorer med at udvinde finansielle data og avancerede analyser, som de kan bruge i den daglige kundedialog.

 

For yderligere oplysninger

Luise Gramkov de Kort
Head of Group PR, Karnov Group
+45 22 55 77 31
Luise.dekort@karnovgroup.com 


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member og Forlaget Andersen leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere.

Del

Karnov Group lancerer ny finansiel integration til digital rådgivningsløsning


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak