Olov Sundström skal i sin rolle lede Karnov Groups kombinerede forretning på det svenske marked. Tidligere har Olov Sundström været administrerende direktør for Norstedts Juridik og adm. direktør for Wolters Kluwer Skandinavien. Han har mere end 30 års erfaring fra den juridiske informationsbranche. Olov er en del af Karnov Groups koncernledelse.

Flemming Breinholt, CEO, Karnov Group udtaler: "Udnævnelse er et vigtigt og naturligt skridt i vores integration af Norstedts Juridik. Vi er godt på vej til at præsentere et samlet og mere komplet tilbud på det svenske marked, og udnævnelsen er helt i tråd med denne ambition. Olovs solide erfaring fra branchen vil bidrage til vores mål om at blive den foretrukne samarbejdspartner for alle, der arbejder med jura og skat samt miljø, sundhed og sikkerhed i Sverige og Danmark.”


”Jeg ser meget frem til at lede den svenske virksomhed, hvor en stærk arv fra Norstedts Juridik kombineres med Karnov Groups innovative kræfter, så vi kan tilbyde eksisterende og nye kunder førsteklasses indhold ", siger Olov Sundström, ansvarlig for Karnov Group Sverige.

Karnov Group gennemførte købet af Norstedts Juridik i januar 2018, og sammen leverer de to virksomheder hver dag forretningskritisk indhold til ca. 35.000 onlinebrugere.

 

Udnævnelsen af Olov Sundström har virkning fra 1. januar 2019.  Olov har været ansat i Norstedts Juridik siden 2005.

 

For yderligere oplysninger:

Flemming Breinholt

CEO, Karnov Group

+45 40 322 332

Flemming.breinholt@karnovgroup.com 


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder – og understøtter samtidig retssikkerheden. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella, LEXNordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group i dag omkring 1300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com

 

 

Del

Karnov Group udnævner ansvarlig for den svenske forretning


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak