For at sikre et endnu stærkere fokus på det lokale danske marked har Karnov Group udnævnt Niels Munk Hansen (48) til ny administrerende direktør for de danske aktiviteter, hvilket giver koncernchef Flemming Breinholt flere muligheder for at levere på vækststrategien for Karnov Group. Niels Munk Hansen driver i øjeblikket sit eget rådgivningsfirma inden for forretningsudvikling og har en solid forretningsmæssig karriere i Danmark og Tyskland.

Indtil 2015 var Niels Munk Hansen Vice President for DSB, hvor han startede som DSB’s Commercial Director for Tyskland og senere forfremmet til Director med reference til CEO / CFO, før han blev Commercial Vice President. Fra 2005 til 2009 gjorde han karriere hos DONG Energy Group (nu: Ørsted A/S). Han blev ansat som Commercial Advisor, blev forfremmet til Senior Business Developer og endte som Head of DONG Energy Markets’ Business Development Department.

Niels Munk Hansen er uddannet jurist og advokat, med ret til at praktisere som advokat i både Danmark og i Tyskland. Til uddannelsen tæller også en MBA fra INSEAD i Frankrig.

Niels Munk Hansen efterfølger Flemming Breinholt, der har fungeret som administrerende direktør for Karnov Danmark samtidig med, at han er CEO for hele Karnov-koncernen. Flemming Breinholt forklarer rekrutteringen og dens timing: ”Efter fusionen af Karnov Sverige med Norstedts Juridik og børsnoteringen af vores virksomhed på Nasdaq sidste år, har vi nu styrken til at vokse endnu mere, både lokalt og i udlandet. Jeg skal fokusere min tid på at udvide vores forretninger yderligere, og derfor har vi besluttet at styrke vores virksomhed med en administrerende direktør til Karnov i Danmark. Jeg vil byde Niels Munk Hansen velkommen til Karnov, og det glæder mig, at vi har formået at finde en så stærk kandidat til stillingen.”

"Jeg er meget stolt over at blive en del af Karnov-koncernen. De voksende markedskrav til effektiv information kombineret med skelsættende teknologisk innovation betyder nye måder at arbejde på for vores kunder og giver nye og spændende muligheder for Karnov. Jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring til dette traditionsrige og stærke brand og medvirke til at realisere de muligheder, der ligger forude.” siger Niels Munk Hansen.

Niels Munk Hansen tiltræder sin nye stilling i Karnov 1. april 2020.


For yderligere information


Flemming Breinholt, CEO

Telefon: +45 3374 1202
Email: flemming.breinholt@karnovgroup.com

 

Niels Munk Hansen

Telefon: +45 6022 3771
Email: nmh@auxil.dk

 

Denne information blev sendt til publicering den 6. marts 2020, kl. 08.15 CET.

Del

Karnov Danmark får ny adm. direktør


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak