Karnov Group er førende leverandør af information inden for jura og står bag branchens mest komplette juridiske database. Bag indholdet står mere end 700 fageksperter, som sikrer opdateret lovgivning, noter og forarbejder, principielle afgørelser, juridiske artikler mv.

I disse dage bliver der arbejdet intenst på at konsolidere den lovgivning, som er berørt af coronavirus/COVID -19, samt udarbejde kommentarer hertil.

Vi oplever lige nu ekstraordinær stor søgning på epidemiloven. Da vi føler et ansvar for at understøtte retssamfundet, og særligt under disse omstændigheder, har vi besluttet midlertidigt at gøre denne viden tilgængelig for alle.” siger Anne Nørvang Hansen, som er Group Head of Content Strategy hos Karnov Group.

Find den gældende epidemilov

 

Følg Karnov Group på LinkedIn eller Twitter for opdateret information.

 

Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member/Legal Cross Boarder og Forlaget Andersen leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.dk


For yderligere information


Karnov Group

Gitte Trier

PR & Brand Communications Manager
Email: gitte.trier@karnovgroup.com
Telefon: +45 25 47 77 99

Del

Karnov Group gør den nye gældende epidemilov tilgængelig for alle


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak