Adgang til relevant indhold er uundværligt

For personer, der arbejder med juridisk indhold, er det nødvendigt altid at have adgang til relevant information. Trine Baumbach, professor ved Københavns Universitet, beskriver det ligefrem som nærmest  uundværligt at have adgang til Karnov Online. I et interview foretaget af Karnov i januar fortæller Trine Baumbach, at arbejdet med jura - i Trine Baumbachs tilfælde inden for strafferet - bliver mere overskueligt:

"Man kan gå ind ét sted, og så får man dét, man skal bruge"

Dét, at Karnov udvælger relevant indhold og ligeledes ajourfører, gør, at brugere altid kan tilgå det komplette overblik på Karnov Online.

 

Udvikling i behov for relevant indhold

Trine Baumbach fortæller i interviewet også, at der er sket en udvikling i forhold til, hvornår man ønsker at tilgå indhold: 

"Det er vigtigt at have adgang til relevant indhold nærmest 24/7. I gamle dage var man jo vant til, at det var inden for begrænsede tidsrum, og man skulle på kontoret for at kunne slå op i diverse ting. Men i dag arbejder man jo anderledes, arbejder hjemmefra og arbejder i weekenden. Man sidder tit om aftenen og så videre. Og det betyder, at dét - at have adgang til relevant indhold døgnet rundt - er utroligt vigtigt".

Se interviewet

Del

"Der er ét sted, jeg kan finde alle relevante trykte domme"


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak