Hvor kigger advokatbranchens aktører hen, når de søger nyheder og indsigt i branchens udvikling?

Indtil for knap et år siden kiggede de formentlig forgæves. Men den 1. september 2017 kom der endelig land i sigte for hele branchen. Siden denne dag har enhver kunnet opdatere sig på K-News.dk med nuancerede nyheder, podcasts om aktuelle problemstillinger og oplagte portrætter i tekst og video af nogle af branchens mest karakterfulde og fremadstormende nøglepersoner – for eksempel Tomas Ilsøe Andersen, Finn Schwartz og Miriam Michaelsen.

K-News har tilsyneladende været medvirkende til at udfylde et tomrum i branchen, for det nye medie har fået en overordentlig god modtagelse. På trods af, at der endnu ikke er gået et år siden lanceringen, når K-News ud til store dele af landet, og særligt evnen til at bringe branchens viden i spil har bl.a. kastet 10.000 downloads af den ugentlige podcast og knap 60.000 læsninger af artikler på sitet af sig. Den positive respons vidner om, at K-News har dækket et behov, som hidtil har været uopfyldt i en vis grad. Mediet har ikke været bange for at eksperimentere med formaterne, og det har givet pote – særligt har eksperimenterne med podcast- og videoformatet fået en fornem modtagelse af brugerne, fortæller Rasmus Hylleberg, som er chefredaktør på K-News.

K-News er advokatbranchens første nyhedsmedie, hvor vi har skabt et samlingssted for vidensudveksling, perspektiv og indsigt. Vi har set et behov for et sted, hvor advokater og jurister kan komme til orde uden altid at skulle forholde sig til konflikt og enkeltsager, og derfor har vi lagt fokus på inddragende formater som podcast, video og længere nyheder og portrætter, hvor der er plads til dybde og nuancer.

K-News vil være inkluderende for hele branchen, og derfor var K-News i går medarrangør af arrangementet 'LawStortion' på Københavns Universitet. Her blev jurastuderende fra KU og CBS inviteret til en paneldebat om branchens udfordringer i forhold til LegalTech og den stigende digitalisering af branchen, inden de blev sendt videre ud i byen til den officielle Distortion.

"Vi er utrolig glade for at kunne være med til at facilitere en så spændende debat om et emne, der optager branchen lige nu, og hvor vi har mulighed for at samarbejde med så spændende aktører som Horten, Kammeradvokaten og Københavns Universitet,” siger Rasmus Hylleberg.

dkkg-image-900x400-paneldebat-2

Det er Karnov Group, som står bag K-News, og det erklærede mål med nyhedsmediet er at skabe større samhørighed mellem branchens aktører og samtidig fungere som en dagsordenssættende platform for den juridiske verden. Karnov har historisk set givet liv til svært tilgængelig viden, og med nybruddet K-News har Karnov skabt et uafhængigt medie, som gør denne viden tilgængelig på nye måder og via nye kanaler. Den positive modtagelse af mediet vækker naturligvis stor glæde hos Anne Nørvang Hansen, som er Chief Content Officer (CCO) hos Karnov Group Denmark. 

Karnov Group arbejder for at gøre juridisk viden og information tilgængelig på den mest effektive måde, og på den måde gøre det muligt for blandt andet jurister og advokater i hele landet at træffe bedre beslutninger, hurtigere. Med K-News har Karnov skabt et journalistisk nichemedie, der via frie redaktionelle rammer er med til at sætte spot på de spændende muligheder og udviklinger, som advokatbranchen står over for. Vi er selvfølgelig superglade for den overvældende positive respons, som branchen har vist os, og netop paneldebatten her er et godt eksempel på, hvordan K-News sætter branchens aktørers viden i spil.

 

Men hvad er læsernes opfattelse af det nye medie?

En af de trofaste læsere er Ali Simiab, som er juridisk forfatter og advokatfuldmægtig hos KLAR Advokater. Han er meget positiv over for den måde, K-News har gjort sig til en platform, hvor konstruktive nyheder og visionære perspektiver er i fokus.

"Jeg kan godt lide, at der er fokus på det konstruktive, og at ambitionen er at gøre en positiv forskel. Som ung jurist har jeg stor glæde af en platform, der med artikler, podcasts og videoportrætter giver mulighed for at orientere sig i branchen og få indsigt i personer og virksomheder, som er med til at drive den fremad. Og med ‘Magtens Tredeling’ er der skabt en platform for spændende, nuancerede og berigende debatter om emner, som er yderst relevante for branchen," fortæller Ali Simiab.

Han mener samtidig, at et medie som K-News kan være med til at vise en anden side af advokatbranchen.

Vores arbejde handler jo i bund og grund om at hjælpe mennesker, og der findes rigtig mange dygtige og sympatiske ildsjæle i branchen. Jeg er glad for, at K-News også har fokus på det aspekt. For eksempel et blev jeg inspireret, da jeg læste om Miriam Michaelsen og hendes vigtige indsats i kampen mod digitale sexkrænkelser. Vi skal huske at værdsætte og anerkende de personer og virksomheder, som gør en positiv forskel.

dkkg-image-900x400-paneldebat-3


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder – og understøtter samtidig retssikkerheden. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella, LEXNordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group i dag omkring 1300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com

 

 

Del

Succesfuldt nyhedsmedie udfylder tomrum i advokatbranchen


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak