”Jeg har set meget frem til at starte i Karnov den 1. april. Min start er sket midt i en corona-tid præget af tomme kontorer og hjemmearbejde. Derfor har jeg desværre ikke kunnet hilse på mine nye kolleger på normal vis. Men da Karnov har et stærkt IT set-up, IT-kyndige medarbejdere og en struktureret onboarding, har det været relativt lige til at komme i gang. Jeg har sendt en videohilsen på vores interne sociale platform, så medarbejderne kan få et førsteindtryk, og så holder jeg åbent for korte 1-til-1-”kaffepause-møder” via Skype mv. Meget af det daglige arbejde internt i Karnov kan lade sig gøre online. Men naturligvis ser jeg frem til det personlige møde og håndtryk med kolleger, forfattere, kunder og samarbejdspartnere”, siger Niels Munk Hansen.

 

Niels-Munk-Hansen

 

Niels Munk Hansen kommer fra en stilling som rådgiver indenfor ledelse, strategi og forretningsudvikling. Han overtager stillingen som CEO for Karnov Group Denmark efter Flemming Breinholt, der fortsætter som CEO for Karnov Group. Karnov Group ejer Karnov Group Denmark, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member/Legal Cross Boarder og Forlaget Andersen.

 

Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member/Legal Cross Boarder og Forlaget Andersen leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.dk


For yderligere information


Karnov Group

Gitte Trier

PR & Brand Communications manager
Email: gitte.trier@karnovgroup.com
Telefon +45 25 47 77 99

Del

Karnov Group Denmark byder ny CEO Niels Munk Hansen velkommen


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak