Sammen med Skatteprisen uddeles ligeledes hvert år Specialeprisen til en studerende, der har indleveret en velbedømt specialeafhandling inden for skatte- og afgiftsrettens område.

Karnov Group har igen i år modtaget mange flotte specialer indstillet til Specialeprisen, og Karnov Group har valgt at gennemføre kåringen af årets skattespeciale. Skattepriskomiteen vil gennemlæse og vurdere de indsendte specialer, og vinderen vil blive offentliggjort på Karnov Groups hjemmeside den 1. maj.

Som vinder af Specialeprisen tilbydes man en plads i den meningsdannende redaktion på magasinet Taxo – skattemagasinet for praktikere og eksperter. Redaktionen mødes 4-8 gange årligt, hvor reaktionen i fællesskab bidrager til den indholdsmæssige rammesætning for magasinet.

Karnov Group ønsker held og lykke til alle de studerende, hvis speciale er indstillet.

Vinderen vil også blive fejret, når Karnov Group afholder Karnovs Skattepris 2021.

 

Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member/Legal Cross Boarder og Forlaget Andersen leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.dk


For yderligere information


Karnov Group

Gitte Trier

PR & Brand Communications manager
Email: gitte.trier@karnovgroup.com
Telefon +45 25 47 77 99

Del

Karnovs Skattepris 2020 aflyses


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak